Recenzja Softonic

Przegląd Formatuj i Napraw USB

Formatuj i Napraw USB to aplikacja na Androida, która dostarcza rozwiązań dla problemów związanych z USB. Aplikacja oferuje szereg funkcji, takich jak projektowanie dysków USB na Macu, formatowanie dysków USB na komputerach PC, naprawianie uszkodzonych systemów USB oraz ochrona dysków USB za pomocą różnych metod.

Użytkownicy mogą również naprawiać problemy z portem USB i zapobiegać błędom dysku. Aplikacja twierdzi, że dodaje więcej pamięci do dysków USB i umożliwia użytkownikom naprawę i formatowanie dysków USB za pomocą wiersza poleceń. Jednak zaleca się użytkownikom sprawdzenie informacji podanych w aplikacji za pomocą innych źródeł przed wprowadzeniem jakichkolwiek zmian. Aplikacja udostępnia adres e-mail do zgłaszania pytań lub sugestii.

Podsumowując, Formatuj i Napraw USB to przydatne narzędzie dla osób poszukujących rozwiązań problemów związanych z USB. Dzięki swoim funkcjom użytkownicy mogą łatwo naprawiać i formatować dyski USB.

Program jest dostępny w innych językach

Opinie użytkowników o Format and Repair USB

Czy próbowałeś Format and Repair USB? Bądź pierwszy zostawić swoją opinię!

Przeglądaj aplikacje

Reklama

Przepisy dotyczące korzystania z tego oprogramowania różnią się w zależności od kraju. Nie zachęcamy do korzystania z tego programu ani nie akceptujemy go, jeśli narusza on prawo.